Sunday, July 11, 2010

Nyaralás

Dobogómajorban voltam 8 és egynegyed napot (csütörtökre hazajöttem) a szüleimmel. Alapvetően egy nyugis hét volt, de azért mégis csináltunk pár dolgot, sok helyen jártunk:

Tihany. Idénre lehet, hogy csak ennyi volt, azt a pár ott töltött órát is átaludtam összegömbölyödve az ágyon ^^ Az első kép a tökéletes panoráma a kis erkélyünkről, a második pedig az "új" függöny és Fózsi szülinapi kollázsa, ami mindig ott vár engem, és mindig megmosolyogtat, mert ez a kép a legdorcisabb dolog a világon :3


Füreden. Amikor Socchannal voltunk, és a német párocskával találkoztunk, akkor szúrtam ki ezt a hajót, és rögtön boldogan felvisítottam, mint nagy Rejtő Jenő fangirl XD Most anyáékkal sétiztünk Füreden, és eszembejutott, úgyhogy megkerestük.


Keszthely. Éjszakai gyertyafényes, zenés vezetésen vettünk részt a Festetics kastélyban, a tárlatvezetők jelmezben voltak, kicsit ismerős volt a szituáció :D A vezetéstől magától nem voltam elájulva, de a kastély azért elég szép, lássuk be :) Még így X-edszerre is ^^"


Lolilányoknak való festmények :) Az első állítólag MarieAntoinette, a második pedig Mária Krisztina, az ő tesója, Mária Terézia kedvenc lánykája.


Ez pedig külön Socchannak :D Nem csaltam, tényleg ilyen betűim voltak :)

2 comments:

  1. Énis épp a múlt héten voltam Keszthelyen és szintén résztvettem az esti tárlatvezetésen , nekem tetszett :)

    ReplyDelete