Monday, December 27, 2010

Replika

A napokban érzékeltem, hogy készült replika az egyik wishlistes IW szoknyámból. 38$ körül van (clobba), tökre megfizethető lenne, és a print is nagyon szépen van lekoppintva - egyetlen egy hátránya van: csak a barnát csinálták meg. Eredetileg fekete és bordó is van belőle, és bár a feketéhez húz a szívem, a barnánál még a bordó is jobb lenne. Kezdek ugyan megbékélni a barna színnel, de szoknyában még mindig használhatatlannak tartom a saját ruhatáramban. Fekete blúzzal indokolatlanul sötét, és nemszép - fehér/krém blúzzal meg nekem nagyon nagymamás. Egyedül a kék/menta színnel szeretem együtt a barnát, de úgy meg nagyon intenzív egy ilyen visszafogott szoknyához... Ez a nagy hátránya a replikáknak, valami sose tökéletes. Az eiffeltornyos AP replikáért is odavagyok, abból meg nincs szoknya, pedig ruhát most nem akarok venni, szívtam már eleget a ruhahosszakkal :S


4 comments:

  1. Ely: a Dear Celine tetszőleges szoknyahosszal megvarrja az eiffel-tornyos replikát. Nagyon megbízhatóak, tényleg.

    Szerintem neked jól állna ez a barna szoknya, és a barna loli cuccokhoz nagyon könnyű offbrand kiegészítőt vadászni. Fehér blúz, és rá egy barna boleró, vagy poncsó, vagy kardi? Az is túl nagymamás lenne?

    Esetleg egy Bodyline-os világoskék blúz vagy cutsew, a kék cipőd, fehér zokni... szerintem van ebben a szoknyában ötlet. Még az is lehet, hogy élőben imádnád, ha meg nem... hát eladod :) És kivetted a lolita kölcsönzőből :)

    ReplyDelete
  2. Lehet hogy meggondolom. Babakékkel még el tudom képzelni :) Mostanság úgyis többet adtam el, mint amennyit vettem.
    DearCeline-től hogy rendelsz külön? Én a Clobbától rendeltem a SS zoknijaimat anno, szóval nemtudom hogy hogy kéne~~~ Segíts ^___^

    ReplyDelete
  3. Hát vagy Taobaospree, vagy ami még jobb, Dollypoodle:
    http://dollypoddle.livejournal.com/2705.html
    Én Dollypoodle-lel rendeltem, és nagyon meg voltam vele elégedve, nagyon olcsó volt a posta, meg a service fee-je is nevetséges.
    Viszont ha tőle rendelsz, akkor betársulhatnék esetleg én is? Kéne nekem is pár apróság TaoBao-ról.

    ReplyDelete
  4. Átváltottam e-mailformátumúra a beszélgetésünket :D

    ReplyDelete