Wednesday, July 13, 2011

Három wishlist pipa

Ma nagyon nagy boldogság van. Megkaptam a Meta replica hattyús táskámat is, ami nagyonrégóta wishlistes volt, és azt hittem sose lesz már meg, de aztán Nana segítségével taobaon megtaláltuk! Fekete×ezüst, színházhoz is tökéletes, és picit még nagyobb is, mint gondoltam! Nagyon örülök neki. Van egy rakat belső zsebe is, szóval ideális. Mindenképp a replikát akartam, nem az eredetit, mert abból nem volt ilyen színkombó.A második mai csomag pedig a várva várt Clobba! Megjött a gyönyörű Sugary és a fehér kis táska, amit muszáj lesz elvinnem Párizsba, mert rajta van azon a rajzomon, amit fotóvá kell alakítanunk az Eiffel toronynál :DMindkettőtöknek nagyon köszönöm a rendelésben való segédkezést! Bedobok egy mosást, aztán pipálom a wishlistámat :D

5 comments:

  1. Szuper! Remélem megérte a várakozást a cucc, sajnos annyira nyirkos volt a táska, hogy a bordó bélés kicsit megszínezte a fehér részt, ahol hozzáért, de remélem tetszeni fog!!

    ReplyDelete
  2. Gratulálok a szerzeményekhez! =)

    ReplyDelete
  3. Köszönöm, ma átvettem a második fotós cuccokat is, és nagyon örülök, mert a Sugary nagyon jól áll, pont kényelmes a dereka - már csak ki kell mosni.

    ReplyDelete