Saturday, April 9, 2011

Bodyline rendelés (már megint)

Eléggé utolsó pillanat, de rájöttem, hogy holnap (vasárnap) délutánig meg kéne rendelnem, amit akarok, ha azt szeretném, hogy esély legyen arra, hogy megérkezzen a hétvégi talira. Így egy gyors felmérést szeretnék végezni, hogy lenne-e elég ember, hogy holnap rendeljünk? Meg tudom előlegezni kivételesen a dolgot hét elejéig, szóval előre kifizetni, de azért jó lenne, ha pár napon belül át tudnátok utalni. Én 26 dollár értékben szeretnék rendelni, Lulu pedig 6ért, ezt kéne kiegészíteni, hogy minél közelebb legyen a 100hoz :) Kérlek írjatok itt, vagy e-mailben, akit érdekel! elyon1989@gmail.com
Köszönöm!


Örülök, hogy sokan jelentkeztetek, e-mailben is és itt is kommentben, igyekeztem jelentkezési sorrendben összeállítani a dolgot, és hogy a legjobban kijöjjünk 100dollárra, úgyhogy sajnálom, aki kimaradt, de olyan gyakran rendel a társaság BLról, hogy szerintem pár napon belül még egy csapat összehozható majd :) Nagyon gyorsan sikerült összeszednünk mindenkit, úgyhogy tényleg nagyon köszönöm, remélem ideér a héten :)

5 comments:

  1. Hmm, hát nem szarozol, már elnézést a kifejezésért xD
    Én sztem beszállnék... tudunk beszélni MSN?

    ReplyDelete
  2. Szia! Esetleg beleférnék még 31 dollárral? Ha nem, nem baj, nekem nem olyan sürgős!

    ReplyDelete
  3. beszállhatok 6 dolcsival?? *.*

    ReplyDelete
  4. Mindjárt számolok lányok, kicsit belezavarodtam, mert e-maileket is kaptam, hogy kik szeretnének még ^^"

    ReplyDelete
  5. Yui, Hana, ti sajnos nem fértetek végül bele :( Lulu, Ibu, Shaneka és Nekohime (utóbbiak e-mailben) sajnos hamarabb jelentkeztek, és jobban kijött így a 100 dollár. De remélem nektek is sikerül hamarosan valakivel, elég jó gyenge most a dollár :)

    ReplyDelete