Tuesday, June 14, 2011

Egy fotó rólam, amely ma készült, és három jó dolog, ami ezalatt a harminc nap alatt történt velem.1. Hivatalosan is felvételt nyertem a párizsi iskolába és beszélgettem élőben is az ottani igazgatókkal. Ez borzasztó sokat jelent nekem...

2. Voltunk bálban a párkapcsolatommal. Szép ruhás, szép helyszínes, jó társaságos bálban~

3. Átrendeztük a szobámat, és sokkal tágasabb és kényelmesebb lett. Remélem ettől a hangulatom is jobb lesz, és bár így is kicsit sötét az egész, de sokkal emberibb azért :)

Köszönöm, hogy olvastatok, nagyon tetszett ez a 30 napos játék, remélem lesz még hasonló! :)

6 comments:

 1. Én szerettem ezeket olvasni rólatok, szóval én is remélem, hogy lesz még ilyen vagy hasonló :) És biztos nagyon csinos voltál ma :D Legalább valaki esős időre készült, ha már én nyári ruhát és sarut vettem fel... x)

  ReplyDelete
 2. Az ágyam mellett a sarokban van egy kisebb asztal (mert csak idáig ér el az internet ^^"), a másik asztal maradt az ablakban, azon a varrógép, meg a lokk lakik. És így szép nagy üres tér lett a szoba közepén ott, ahol eddig a másik asztal volt merőlegesen arra, amin a gépek vannak.

  ReplyDelete
 3. Lex, én jókor indultam el itthonról ahhoz, hogy tudjam, hogy esni fog :D

  ReplyDelete
 4. Bálról jut eszembe, nem tudod véletlenül mikor lesznek képek? :D

  ReplyDelete
 5. https://picasaweb.google.com/picasafotokor/2011JuniusGyuruavato itt kell nézni néha, néhány már fentvan, de a miénk még nincs :)

  ReplyDelete