Saturday, June 26, 2010

Ezredik cipő :D

Ma mostmár rutincselekvésnek mondható módon megnézegettem a BL oldalát, hogy vajon van-e újra a fekete pónis JSKból, illetve hogy feltettek-e valami új, esetleg szép dolgot a japán site-ra. Kellemes meglepetésként ért, mert ismerősre leltem, sokkal hamarabb, mint ahogy vártam volna:


Olyan kis édes lett, pedig a rajzomon borzadály volt :D De az az igazság, hogy nincs szükségem több cipőre, így is túl sok van... Pirosam ugyan nincs, de lehet, jobban járok, ha csak a pénzt kérem vissza érte, fene tudja. Vagy ha már van lehetőségem rá, kapjak egy piros cipőt is, és akkor már tényleg sose lesz szükségem cipőre? XD Szerintetek? :D (Az az egy tuti, hogy most előre fogom kérni a pénzt ^^")

9 comments:

  1. Szerintem ez a ciő nagyon édes, ne hagyd ki! :)

    ReplyDelete
  2. Egyet értek Nanával, ezt a cipőt ne hagyd ki:) És tényleg nagyon jó lett :) Nekem leginkább a világoskék/menta színűben tetszik. (Nem épp a legjobb a látásom, kissé egybemosódik ez a két szín nekem...) Mr.Yan mennyiért árulja?

    ReplyDelete
  3. Júúj, nagyon édes! ^^ Gratulálok hozzá! ^^
    Én a helyedben kérném a pirosat. ^^
    Kawaiiii~~~ Ilyen nekem is kell.. *-*

    ReplyDelete
  4. Ez nagyon édes, lehet hogy majd benevezek valamikor egy feketére :D

    ReplyDelete
  5. Awww nagyon szép lett, szerintem se hagyd ki, szerezd meg a pirosat. :D
    Nem is azért mert cipő hanem mert te tervezted! =D

    Yume meg ha megveszi a cipőt akkor full Petit Atelierben viríthat a pandás ruciban. :D

    ReplyDelete
  6. Awww-awww tényleg, ez de cuki volt Yakaii :)
    Amúgy anyukám is eztmondta, hogy oké, hogy pénzt kapnék érte, de ennek azért eszmei értéke is van :)

    ReplyDelete
  7. Awww, de ééédes nekemis kéne terveznem egy cipőt mert máshogy sosem lesz:( Szerintem is mindenképpen kérd a cipőt is márcsak tényleg azért mert te tervezted, aztán majd néha kölcsönkérhetem?:D Majd levágok fél centit a lábamból és pont jó :D Gratulálok hozzá ^^

    ReplyDelete
  8. Nagyon édes!De énezt nemértem...Hogy tervezel te a BodyLine-nak???!Mármint,h. elküldöd az email címükre és ők meg megnézik,és eldöntik jó-e?vagy ez vmi verseny?Vagy miez???XD

    ReplyDelete