Friday, March 11, 2011

BodyLine rendelés, valaki?

BodyLine rendelés, valaki? Én kb. 44 dollárt tudtam összeszedni, még 56-al beszállhatna valaki(k) ;) Pár napon szeretném lebonyolítani, ha lehetséges ^.^

MEGTÖRTÉNT <3

15 comments:

  1. Ha belefer, akkor jelentkeznek egy kalappal meg max 1-2 aprosaggal:)

    ReplyDelete
  2. Háni, nem tudsz Bodyline-ról rendelni. A földrengés miatt általános légtérzárat rendeltek el, a Naritán nincs légiforgalom, több más japán repülőtér megsemmisült vagy megsérült. Lehet, hogy a honlapokat még nem frissítették, de ez is csak azért lehet, mert csak órákra van Tokióban áram. Nézz fel az indexre... vagy ha nem akarsz sokkot kapni, inkább ne.

    ReplyDelete
  3. Igazából még az se biztos, hogy Mr. Yan él. Egl-en folyamatosan nézem, kiről jönnek visszajelzések... :/ Megdöbbentő.

    ReplyDelete
  4. Istenem add, hogy Mr. Yan jól legyen!
    Én 12 $-nyi kiegészítővel szeretnék beszállni, ha sikerül rendelni.

    ReplyDelete
  5. Azt írják BL-en, hogy 14-től már tudnak szállítani :))

    ReplyDelete
  6. Loo, az dollárban mennyi?
    Össze kéne szednünk azért 90-100körülit együtt.

    Nana, annyira nem sietek vele, szal ráér. De az a helyzet, hogy akármilyen tragikus, és tényleg nagyon elszomorító a helyzet - az élet nem állt meg :S Sajnálom őket, és aggódok énis, de sok embernek semmi baja.
    A másik meg hogy a nagy szomorkodás ellenére: Oda nem költöznék egy ilyen országba. Nem is értem, miért oda tervezték a gyönyörű kultúrájukat, nemigaz, hogy ez nem merült fel senkiben...

    ReplyDelete
  7. Uh, na én meg halogattam, hogy áá, nem rendelek hét elején... Én egy szoknyával szeretnék beszállni, 25 dollár, ha még belefér.

    Remélem összeszedik magukat hamarosan szegények, borzasztó, ami történt... :(
    Egy barátnőm fél év után tegnap jött haza, mindenki itt izgult, hogy ugye fölszállt, de szerencsére minden rendben volt vele.

    ReplyDelete
  8. Na akkor eddig nekem 44 + Sugi 12 + Lyona 25 + Loo ? = 81+Loo egészjó.
    Megtennétek, hogy elkülditek e-mailben a linkjét annak, amit szeretnétek? elyon1989@gmail.com És az lenne a jó, ha át tudnátok utalni a pénzt, ezt majd e-mailben egyeztetjük~ Tudom, most az ünnepek miatt is macera, de valahogy megoldjuk :)

    Ha valaki még kis aprósággal szeretne beszállni (vagy hozzátenni), akkor szerintem belefér :) Loot meg várom, hogy nyilatkozzon :DDD

    ReplyDelete
  9. azért ez a "az élet ettől még nem áll meg" kicsit kemény volt.. :DD

    ReplyDelete
  10. Jó, érted hogy értettem, nem akartam morbid lenni. Csak az a baj, hogy én inkább ideges vagyok az emberek hülye álszent viselkedése miatt, és ez elnyomja az aggódást meg a szomorúságot.

    ReplyDelete
  11. Egyébként szerintem hírpotáltól is függ hogy tálalják a dolgot, van ahol még rátesznek egy lapáttal, de olyat is olvastam, ahol derűlátóbban nyilatkoztak. A japánok azért fel vannak készülve ilyen eseményekre, persze ettől még borzasztó, és szívszorító az egész, de ők ezzel a tudattal élenk, hogy ilyen bármikor bekövetkezhet. Nálunk is élnek emberek ártéren, amit sosem értettem, és folyton elönti őket a víz, mégis továbbra sem költöznek el, mert ragaszkodnak a helyhez ahol élnek. ^^

    ReplyDelete
  12. Okka, átutalom majd, írj mailt a számlaszámoddal ^^
    Még az a baj, hogy vacilálok, melyik szín legyen belőle, ehh, dilemma, dilemma. De ha belefér, (nem tudom, hol tartunk?) akkor beledobnék még egy kekszes tatyit is, ha már. :)

    ReplyDelete
  13. 6-12 dolcsival beférek még? ^^;
    (attól függ... ha belefér 2 táska, akkor 12, ha nem akkor 6 XD)

    ReplyDelete
  14. Lyona, neked 25 dollár a szoknyád, ugye? Kekszes tatyi kék vagy menta, melyik is van neked? Írj kérlek mailt a szoknya linkjével meg a színekkel, és akkor majd arra válaszolok a számlaszámmal~
    Mert akkor a szoknyáddal együtt tartunk 90nél, és 96 a táskával, az jó lenne nagyon.

    Ibu :( Legközelebb segítek! :)

    ReplyDelete
  15. Ibu, én majd úgyis fogok még nem nagyon sokára, majd csipogok! :)
    Ely: mail megy!

    ReplyDelete