Sunday, June 12, 2011

Új blogdizájn~~



Pápá nektek, kis pónik! Szerettelek titeket, de a pöttyös AP háttér már uncsi volt, kellett másik ugyanilyen cukros :D Most is akartam valami pónisat belecsempészni már csak a cím miatt is, de a SugaryCarnivalos háttér túl zavaros volt, úgyhogy végül Fantastic Dolly-s lett minden :) Remélem, tetszik!

7 comments:

  1. Cuki lett.... esetleg beállíthatnád, hogy kommenteléskor ne kérjen capcha-t... annyira idegesítő hogy mindig olvashatatlan szavakat kell begépelni mindenkinél :D És mindig elrontom...

    ReplyDelete
  2. Ó, megnézem hol tudom :)

    ReplyDelete
  3. Ezeket a háttereket hol szeded? Akarok Milky Planeteset vagy valami hasonlót.

    ReplyDelete
  4. Jó lett az új háttér :)

    ReplyDelete
  5. Hát a háttért spec photoshopban rajzoltam, merthogy csak a csíkozás a háttér O_o" De gondolom a parfümökre gondolsz. Hát az google :D De eddig is kint volt az oldalon, csak alul :D Meg a firefoxom theme-je is FantasticDollys pár hónapja :)

    A Milky Planeté itt van: http://hellolace.net/wardrobe/ap/2010/jsk/ap_2010_jsk_milkyplanet_add4.jpg egy kicsit kell vele photoshoppolni, és máris jó lesz.

    ReplyDelete
  6. nálam túl széles lett az oldal és vízszintes görgőm is van. másnál is van ilyen probléma?

    ReplyDelete
  7. Igen? Fura, pedig az enyémen bőőőven van még a szélén hely. Vagy csak a fejléc miatt? Az meg elvileg végtelenítve van, szóval az se lehet. Hát nemtudom :(

    ReplyDelete