Sunday, May 29, 2011

Nyárköszöntő ünnep, avagy Nemzetközi Lolita Nap

Sziasztok! Kivételesen én, Ely szervezem a programot, és nagyon örülnék, ha minél többen el tudnátok jönni :) A vizsgaidőszakra való tekintettel Nanának nincs túl sok ideje, így átvette a feladatot egy tali erejéig. Íme a kínálat:



Időpont: 2011. június 4., szombat, vagyis a Nemzetközi Lolita Nap
Helyszín: jó idő esetén a tavaly sajnos elmaradt, így idén pótlandó: Fővárosi Állat- és Növénykert
ha az időjárás úgy akarja, akkor a szokásos Gólem Művek
Program: az állatkert esetén azt hiszem evidens: csoportosan megnézzük az állatokat, visítunk, hogy ki melyiket szeretné hazavinni :D és fényképezkedünk.
rosszidő esetére a Gólemben alternatív program (nyilván nem fotózkodunk flamingókkal...), az még alakul addig.
Belépő az állatkertbe: a diákjegy 1500 forint, a felnőtt 2100, de ha valahogy összejönne a 10 fő, akkor tudnánk csoportos jeggyel menni, ami 1100 forint/fő (üdülési csekkel és kultúrautalvánnyal is lehet fizetni, ha valakinek úgy kényelmesebb) Ha összejönne a csoportos belépő, kapnánk egy csoportfényképet ajándékba a bejáratnál!
Dress code: vidám, színes nyári: country, sweet/bittersweet, esetleg valami virágos classic, és persze a kodonáink (casual kodona :D) És kényelmes cipő! :)

További részletek később, ha lesz rá igény ;)

Vendéglista (itt, vagy Nana blogján lehet jelentkezni):
1. Elyon
2. Nezumi-kun
3. Napsugár
4. Liani
5. Bene
6. Shaneka
7. Ibu
8. (Cchan)
9. Lulu
10. (Yona)
11. Hana
12. Lyona
13. Kishi
14. Kaito Ayu

21 comments:

  1. Én biztosan megyek, és akkor viszem a Wonder Cookiet. El tudnád hozni Mimitől a ruhát? Már nagyon várom, hogy újra meeten lehessek!

    ReplyDelete
  2. Jelentkezünk. :D

    Bene azt javasolta, rossz idő esetén a Gólemben fotózkodjunk festékekkel vagy orkokkal. XD

    ReplyDelete
  3. én is mennék ^^ talán a legjobb időpont, mert a matek szóbeli után, de a többi szóbeli előtt pont elég sokkal, szóval a tanulás nem szól közbe ^^

    ReplyDelete
  4. Megpróbálom, nem biztos. Nem tudom, kapok-e addig melót, hogyan érek rá, lesz-e pénzem, és akiknél meg szoktam szállni, oda nem szeretek menni, a házaspár férfi tagja ahogy öregszik, egyre bunkóbb. És képtelen autóba ülni. Régen nem ilyen volt, és szerintem ő észre se veszi... Ha valaki felajánlana egy helyet, örülnék, elalszom én egy matracon is, csak ne kelljen egyedül koslatni, félek Pesten.

    ReplyDelete
  5. Kiírtalak zárójelesen, de ha esetleg van egy reggeli meg egy esti vonatod, akkor biztos tudnánk úgy időzíteni a programot, hogy nem muszáj Pesten aludnod.
    Én mindenesetre sajnos nem tudok matracot se felajánlani, mert nagyondurva építkezés folyik nálunk :(

    ReplyDelete
  6. Engem is zárójelesen, de felírnál? :). Igen-igen kétséges, hogy tudok menni, de nagyon jó lenne, ha tudnék.

    ReplyDelete
  7. Hm, talán úgy megoldható lenne, bár nem tudom, lesz-e egyáltalán pénzem. Nyolcezer-valamennyi a vonat, az Állatkert gyalog nincs messze, szóval sétálhatok is, plusz belépő. Ha valaki vállalná, hogy elém jön meg visszakísér a vonathoz, talán. Az Állatkertet elvileg megtalálom a Keletitől, mert a múltkor mellette mentünk el a vizsgára menet, de jobb a biztonság, pláne ha az ember loliban van.

    ReplyDelete
  8. ahh, Lolita Day meetup at the zoo? ^u^ I want to come~ I'm not sure if I can since a friend of mine is visiting Budapest during that weekend but I'll definitely try ^0^

    ReplyDelete
  9. Wiii, Noncsika, that would be great!~~ I would say we should twin but sadly I already know what I want to wear :D ...but next time!! :) I hope you can come~~~

    ReplyDelete
  10. Nyúúúú ezer éve nem voltam állatkertben... úgy elmennék :(

    ReplyDelete
  11. Szia!
    Én is feliratkoznék! Olyan régen voltam állatkertben, pedig nagyon szeretem^^

    ReplyDelete
  12. Ehhh, én is szeretnék menni. T_T Megbeszélem bennt a munkahelyen, hátha megkaphatom a szabadnapomat aznapra. ^^ Majd még írok, hogy sikerült e. ^^ De zárójelesen engem is írj fel légyszí! ^^

    ReplyDelete
  13. Írlak titeket, hajrá Ichigo! :) Ibu, te is találd majd még ki! :)

    ReplyDelete
  14. Sziasztok, hánytól van? Aznap 2-től továbbképzést kellene tartanom, nyünyü... :S

    ReplyDelete
  15. Hát valamikor délelőtt kéne (11?), de még ha ebéd utánra is tesszük, kettő akkor is eléggé a nap közepe, szerintem tuti beleesik :((( Ha meg csak Gólem, akkor biztos inkább délután.

    ReplyDelete
  16. Jóhírség van, áttették a továbbképzést, jövök! :) ^_^

    ReplyDelete
  17. Szupppppppi~~~ Felírlak! :)

    ReplyDelete
  18. Mikor találkoztok? :) Mármint mikor kezdődik? Mert nem sikerült megoldanom, hogy szombaton szabadnapos legyek, viszont kettőkor végzek, háromra esetleg oda érnék. :) Bár nem tudom, hogy meddig lesztek. ^^" Ha addig változna valami, akkor még írok. ^^

    ReplyDelete
  19. Mindjárt kiírom a részleteket. Ha szép idő van, akkor délután kánikula lesz, és Nana leszavazta, úgyhogy délelőtt kell kezdenünk.

    ReplyDelete
  20. Esetleg, ha megyünk a Gólembe utána, akkor oda tudnál jönni, ha még lesz energiánk, meg neked kedved!

    ReplyDelete
  21. Oksi, ha mentek Gólembe, akkor oda megyek utána. :)

    ReplyDelete