Thursday, May 5, 2011

Új BL

Bár a saját parfüm printemet jobbnak tartom (ego :D), azért ez is elég cukira sikeredett, majd meglátom az árkategóriát, hogy befér-e még a Fantastic Dolly mellé a kis gardróbomba ;) A fekete is nagyon tetszik, de a kék különlegesebb, úgyhogy biztos azt választanám! :)

Ez pedig tündéri édes, majdnem visítottam, amikor megláttam, de én bizony classicosodnék, ha tehetem, úgyhogy ezt máson AKAROM látni :DDD

Nézzétek meg amúgy ti is az újdonságokat, most sokat raktak fel egyszerre :) ...és pl. az az egyszerűbb pöttyös-csíkos szoknya is annyira édes, és olyan jó, hogy végre nem csak a a BLnál megszokott színekben van!

8 comments:

  1. Uhh, az epres olyan IchiGo-s. XD De a parfümös is cuki! ^^

    ReplyDelete
  2. Az az epres kell!! Köszönöm Szent Cukor, egy gyönyörű epres print (és van kék) és remélhetőleg nem lesz túl drága (és nincs agyonpöttyözve :)) Sztem sokkal szebb mint az új AP (Triple Tart) print! Köszönöm a hírt, teljesen feldobtad a napomat (beteg vagyok és sztem elrontottam az angolt... vagyis magamhoz képest rossz lett) de a gyönyörű loli printek gyógyító hatásúak! :)

    És a következő meetre már megyek (a székesfehérvári utánira), úgyhogy majd tudom vinni a Wonder Cookiet, és akkor el tudnád hozni Mimitől a BL ruhát? (Add isten, hogy jó legyen! :))

    ReplyDelete
  3. vannak nagyon nagyon szépek,de mind olyan drága........... :(

    ReplyDelete
  4. Ezeknek még nincs is kiírva az ára, a 9999yen az a coming soont jelenti ^.^ De mondjuk biztos nem lesznek olcsók :S

    Igen, igyekszem addigra összeszervezni egy talit Mimivel. A pénz eljuttatást majd még mailben megbeszéljük, ha aktuális lesz~

    ReplyDelete
  5. jah lool,ez náluk a coming soon? XD
    nah de tökh jó,akkor reménykedhetek egy picikét :D

    ReplyDelete
  6. Az epres nekem is nagyon tetszik, de tényleg szépek az újak, várom mikor jelennek meg a nemzetközi oldalon. :3

    ReplyDelete
  7. az epres nekem is kell *____* (minthogy az eper az ultimate loli gyümölcs, ez már kiderült párszor :D) a másik is tetszik, ha belefér a költségvetésbe akkor biztosan beruházok :D

    ReplyDelete
  8. Valóban a kék a legkülönlegesebb a parfümösből, bár nekem egy kicsit sok rajta a minta. =) Az epresből meg kivételesen a fekete is igen mutatósra sikerült. =)

    ReplyDelete